Pop-up Fun Run Zandvoort! (5 of 10km) op zondag 5 maart

Home / Nieuws / Pop-up Fun Run Zandvoort! (5 of 10km) op zondag 5 maart
Pop-up Fun Run Zandvoort! (5 of 10km) op zondag 5 maart

Het Vriendenteam Roparun roept hardlopers op om hun hardlooprondje eens op een andere manier te doen: recreatief lopen op het strand bij Zandvoort! Geen wedstrijd, geen evenement, maar lekker 5 of 10 kilometer hardlopen terwijl je gelijkertijd het goede doel steunt!

Met deze loop steun je het Vriendenteam Roparun dat geld ophaalt voor de Stichting Roparun om het leven van kankerpatiënten, voor zover mogelijk, te veraangenamen.

Voor 10 euro heb je een leuk en gezellig loopje, steun je het goede doel en maak je kans op een gave prijs met jouw lot voor de Roparun Loterij!

Wat is het idee?

Voor een bijdrage van een tientje loop je mee met het Vriendenteam in deze run. Er wordt een parcourtje uitgezet gemarkeerd door 3 vlaggen. Iedereen start bij de middelste vlag. Liefhebbers voor de 5 kilometer rennen 2,5 kilometer naar de noordervlag en komen dan weer retour naar de Start/Finish vlag. De lopers voor de 10 kilometer gaan naar het vlaggetje 2,5 kilometer zuidwaarts om vervolgens via de noordervlag ook weer bij de Start/Finishvlag te finishen.

Na afloop is er gelegenheid voor een gezellig drankje met de andere deelnemers. En sowieso krijg je als deelnemer een lot voor de Roparun Loterij met kans op onder andere mooie vakantiecheques.

Meedoen?

Geef in dit Facebook evenement aan dat je erbij bent. Betalen (contant) kan op de dag zelf!

Wanneer en waar?   

  • zondag 5 maart
  • 10:00 tot 12:00
  • STRAND 21
    Boulevard Barnaart 21, 2041 JA Zandvoort