Het is zo ver! Komend weekend ga ik de Roparun lopen!

Home / Blog / Het is zo ver! Komend weekend ga ik de Roparun lopen!
Het is zo ver! Komend weekend ga ik de Roparun lopen!

Onwerkelijk voelt het. Ik kan me er nauwelijks een voorstelling van maken, maar het is toch echt zo. Dit weekend gaat het gebeuren! Zaterdagavond om 18.00u start in Parijs ons Roparun avontuur. De mij wel bekende en gezonde loopzenuwen zijn de hele week al aanwezig. Focussen op andere dingen dan de Roparun is steeds lastiger. Met andere woorden, ik ben er klaar voor!!

 


De dagen van de laatste voorbereidingen zijn aangebroken. Toch nog even tubes, een startnummerband, een extra sportbeha en een gele bril om ’s nachts mee te lopen gekocht. Heel charmant staat ie, maar ik ga Tim op zijn woord geloven, dat het echt fijner loopt ’s nachts.  Zeker in Frankrijk waar de wegen niet verlicht zijn.

Ook de definitieve teamsamenstelling is bekend. Helaas kunnen twee van onze oorspronkelijk lopers als gevolg van een blessure niet meelopen. Zo ontzettend jammer! Wel leuk dat er nu op het laatste moment nog een KennemerRunner is aangehaakt. Vincent, die samen met Caroline en mij ook de Zestig van Texel heeft gelopen. En helemaal leuk dat hij in ons gele team terecht is gekomen.

Jep, ons team is opgesplitst in twee sub-teams. Team Geel en Team Blauw. Teams met vier lopers, twee fietsers, een chauffeur en een navigator. Samen met Walt zit ik in team geel en gaan we de even genummerde etappes lopen. Van de KennemerRunners in ons vriendenteam zit alleen Caroline in team blauw. Ik ga je missen loopmaatje 😉 Maar de laatste etappe doen we gewoon met zijn allen gelukkig!

De enige uitdaging nu is inpakken. Wat ga ik meenemen? Eigenlijk vooral wat ga ik niet meenemen. Opdracht is neem een kleine tas mee. Das stiekem een hele uitdaging. Ach ja, behalve loopspullen en een slaapzak hoeft er ook niets mee!

Ik merk terwijl ik dit schrijf dat de zenuwen echt door mijn buik gieren. Maakt het produceren van deze blog niet makkelijker, kan ik je zeggen 😉 Maar eigenlijk heb ik ook niet heel veel meer te vertellen. De kilometers zitten in de benen (zo’n 1000 stuks tot nu toe dit jaar). De mindset is er. We gaan het gewoon doen met zijn allen dit weekend. Wat ik al zei, ik ben er klaar voor!

Als je het leuk vindt, kun je onze vorderingen en belevenissen dit weekend volgen op onze website en onze social media kanalen. Gijs gaat er tijdens de tocht voor zorgen dat er regelmatig updates verschijnen. En wie weet lukt het me zelf ook wel om hier een daar een statusupdate te doen.

Rest mij nog één ding. Ik wil alvast iedereen bedanken die ons team op wat voor manier dan ook gesteund en gesponsord heeft of dat nog gaat doen. Ja, je leest het goed. Doneren kan nog steeds via de Roparun website. Dus grijp die kans en steun ons team op deze laatste dagen voor de tocht!!

Want het is een mooi avontuur die Roparun, maar daar doen we het uiteindelijk niet voor. We lopen, fietsen, koken, masseren, sjouwen, verzorgen, chaufferen, coördineren en navigeren met een rede. Geld ophalen voor Stichting Roparun. En liefst zo veel mogelijk! Dus dank voor je donatie en als we terug zijn, laat ik je uiteraard weten hoe ik het Roparun weekend heb beleefd. Wish me luck!


Suzanne Wartenbergh

Leeftijd: 41
Rol in team: Loper
Waarom doe je mee aan de Roparun:
Een sportieve uitdaging wordt altijd mooier als je het samen kunt doen. En helemaal wanneer je dit kunt doen voor een doel waar je met je hele hart achter staat. Mijn vader is overleden aan kanker, leukemie, toen ik 18 was. Om op deze manier een steentje te kunnen bijdragen aan de kwaliteit van leven van mensen die getroffen zijn door deze ziekte, voelt als iets terugdoen voor alle mensen die mijn vader hebben geholpen toen hij ziek was. Heel fijn om iets waar je zelf van kunt genieten, hardlopen, te kunnen omzetten in iets waar je anderen mee kunt helpen.

twitter instagram

Steun ons

 

Mijn nummer op de Vriendenteam Playlist: